En lugn helg

Jag behövde detta tror jag minsann, en helg utan en massa saker inbokade utan aktiviteterna har fått komma lite vartefter. Vi hoppade till och med över den inbokade husvisningen idag, helt enkelt för att det är skönare att sitta i soffan. Förmiddagen ägnade jag mig åt en långpromenad med Johanna och terrierna, sen gick vi bort till BK och hängde på bruks- och lydnadstävlingen som var idag, och till att sluta av med tränade vi ett kort pass. Monster går jättefint nu, särskilt nu när vi har tränat i tre dagar i sträck. Då är han mjuk och fin som smörkola 🙂 Hoppas jag hinner få in ett par pass även denna vecka, innan Nacka på lördag. Jag kommer fara som en skottspole mellan 3 städer och mellanlanda i Linkan på tisdag och torsdag, men åtminstone på tisdag borde vi kunna träna!

För övrigt har jag filat på en ny hemsida till LBK. Den ska vara i wordpress och poängen är att den ska vara lite mer lättjobbad. Den börjar se rätt skaplig ut tycker jag själv, den mesta informationen är flyttad och lite nya och fräscha bilder har kommit istället för de gamla. Än så länge är det ett begränsat klientel på bilderna, men ju fler bilder jag får från olika aktiviteter på klubben och på olika ekipage, desto bättre spridning blir det. Vill ni tjuvkika så ligger sidan just nu här!

Publicerat på 30 september 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Grymt bra jobbat med nya hemsidan!!!! Jättefint!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: