En arbetsvecka

Jaha, fredag kväll efter en vecka som har varit lite extrem. Hundarna och jag åkte till Jönkan i måndags morse som vanligt, sen kom Pascal ner med buss på kvällen. Tisdag morgon åkte P med bil och hundar till Linkan. Han åkte även hem på lunchen och rastade killarna. Tisdag em hämtade jag en hyrbil och åkte till Linkan. Tränade agility och Monster satte inte ner höger baktass ordentligt efteråt och jag kunde böja fram en liten reaktion trots att ingen hälta alls syntes efter en stund.

Onsdag morgon åkte jag norrut och under onsdagen och torsdagen såg jag större delen av Västmanland (typ). Natten spenderades på hotell i Västerås. Torsdag em körde jag söderut till Linkan, kom hem och pussade på husse och hundar innan jag gick och lade mig. Fredag morgon åkte jag till Jönkan, lämnade in hyrbilen före kl 8, och satt sen i olika möten större delen av dagen. Höll på att glömma både att fixa bussbiljett och att gå från jobbet i tid men lyckades med bådadera och hann med bussen. Hem, äta, stryka oss från Nacka imorgon eftersom jag inte vågar riskera Monsters tå med 4 lopp på grus, efteranmäla Troll till HUs KM, ut med doggarna på långpromenad medan jag bloggar på gående fot. Och just det ja, P tog hundarna på lunchen idag, hundvakten tog onsdag och torsdag.

Gissa hur mycket tid jag har lagt på att ordna den logistiken? Det är ett heltidsjobb bara det 😉

Nu blir det en skaplig lugn helg med KM med Troll på båda HU och BK istället för Nacka med Monster, det känns faktiskt lite skönt. Det blir alltså fokus på Troll i helgen, det blir roligt för både mig och Trollgubben!

Annonser

Posted on 05 oktober 2012, in Agility, Jobbelijobb!. Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för En arbetsvecka.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: