En himla massa mästerskap!

Till att börja med agility-VM som går i Liberace, Tjeckien! Idag går de individuella finalerna och Malin (som har Swift, Trolls brorsa) har en bra chans med Troll-släktingen Nick! Vi håller förstås tummar och tassar stenhårt för alla de svenska ekipagen!

Sen har vi Trolls uppfödare Eva, som med Trolls syster Sia är med i finalen på vallnings-SM idag!! De gjorde en strålande runda i fredags och nu är 14 hundar i final! Vi är så stolta! Vilken uppfödare! En sån duktig syster!! Tummarna blir blå men vi håller dem ändå!

Även barmarks-SM är denna helg! Vi är inte där eftersom jag inte alla har satsat på löpning i år, men ändå 🙂 Lycka till Marlene, som nog är den jag känner på plats 🙂

Sist men inte minst är det agility-KM på Linköpings BK idag! Troll ska försöka knipa en till KM-titel, men konkurrensen är mycket hårdare! Igår var vi ju bara tre i large och idag krävs det troligen betydligt mer än 15 fel för att vinna!

Det är oliiiiidligt spännande!!

Annonser

Posted on 07 oktober 2012, in Agility, Tävla. Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för En himla massa mästerskap!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: