En himla massa mästerskap!

Till att börja med agility-VM som går i Liberace, Tjeckien! Idag går de individuella finalerna och Malin (som har Swift, Trolls brorsa) har en bra chans med Troll-släktingen Nick! Vi håller förstås tummar och tassar stenhårt för alla de svenska ekipagen!

Sen har vi Trolls uppfödare Eva, som med Trolls syster Sia är med i finalen på vallnings-SM idag!! De gjorde en strålande runda i fredags och nu är 14 hundar i final! Vi är så stolta! Vilken uppfödare! En sån duktig syster!! Tummarna blir blå men vi håller dem ändå!

Även barmarks-SM är denna helg! Vi är inte där eftersom jag inte alla har satsat på löpning i år, men ändå 🙂 Lycka till Marlene, som nog är den jag känner på plats 🙂

Sist men inte minst är det agility-KM på Linköpings BK idag! Troll ska försöka knipa en till KM-titel, men konkurrensen är mycket hårdare! Igår var vi ju bara tre i large och idag krävs det troligen betydligt mer än 15 fel för att vinna!

Det är oliiiiidligt spännande!!

Publicerat på 07 oktober 2012, i Agility, Tävla. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En himla massa mästerskap!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: