Agility-KM på LBK

Jag kör avancerad handling bakom ryggen, men även om det ser skumt ut så köper Monster handlingen 🙂

I söndags gick KM på Linköpings BK av stapeln och det var kul att se att vi bara blir fler och fler! Nästan 30 ekipage, tänk en 10 ggr fler än när jag kom till LBK 2007 🙂 Flera kände jag inte igen och det var framför allt de som nyligen gått på kurser hos oss. Jätteduktiga var de och det var riktigt roligt att se!

Jag körde med båda mina, Monster har varit öm i en tå och av den anledningen åkte jag inte till Nacka i lördags. Jag tänkte att jag skulle köra på gräs och betydligt färre lopp på hemmaplan istället och Monster gick in med en disk i hopploppet och 10 fel i agilityloppet. Han kunde inte slalom kan vi konstatera… Jag har inte sett någon som helst hälta på honom på hela veckan, men ändå satte han inte ner tassen ordentligt efter andra loppet. Han är inte halt, men något tjall verkar det ändå vara. Skönt är ändå att reaktionen var mindre än efter träningen för drygt en vecka sen och att jag fortfarande inte alls har sett någon hälta när han rör sig. Frågan är däremot hur fit for fight han är på lördag när vi har kurs för Stina Mattsson? Ska man kanske linda tassen? Han går ju lös på promenader och det är inga problem… Svårt!

Åt vem pekar jag egentligen finger? Fotografen? Sekretariatet?

Troll skulle också få köra eftersom han var pigg och fräsch även efter KM-vinsten på HU dagen före! Tyvärr är tydligen Troll och jag inte tillräckligt samkörda för vi missförstod varandra på två ställen, jag tänkte att han skulle hoppa och Troll svängde mot mig… Retliga fel! Sen rev han långhoppet också och fick ett fel i slalom i agilityklassen så vi hade fått 10 fel oavsett. Men kul hade vi! Och dessutom, ingen hälta eller stelhet efteråt!!

Publicerat på 10 oktober 2012, i Agility, Foto, LBK. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Agility-KM på LBK.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: