Drömmar om grönt gräs och nya badrum och symässor

Tidigt i morse åkte vi ner till Jönköping igen efter en helg med kurs och hustittande. Nu drömmer jag om trädgård, syrener och doft av nyklippt gräs till nästa sommar, undrar om det blir verklighet? Något ska man ha för att lysa upp det här eländiga regnandet med, om inte solen är så är ju även tankar på en groventré med hunddusch och golvvärme en tanke så god som något! Medan husplanerna känns lite mer avlägsna och kanske framför allt overkliga ännu så drömmer jag mer i realtid, kanske ska jag pallra mig till Älvsjömässan och gå på Symässan på lördag? Någon som är sugen på att hänga med isf? Jag fundera på täcken till hundarna i något smidigt material, band med får på till fina halsband och kanske tyg till en bädd man kan ligga på när det är kallt? Som den här från Out-n-out! Men det är ganska långt till Stockholm bara för en dag och jag skulle vilja veta mer om det brukar finnas fina funktionsmaterial på mässan eller inte innan jag åker?

Idag är det en dag som helst skulle spenderas i soffan, heldagsregn och uppstigning kl 5 gör mig både trött, seg och ganska omotiverad, men hundarna kräver ju sitt och kanske blir det därför en springtur i skogen istället?

Publicerat på 15 oktober 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Drömmar om grönt gräs och nya badrum och symässor.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: