Hos Troll är hoppet vid liv och kanske också hos mig?

Jag fick ett härligt kort på Troll från Emma! Det är från KM och nu när Troll är en pangsjonerad herre så vet man ju aldrig när den sista filmen eller bilden tagen in action kommer på Trolle. Helt plötsligt kanske han inte kan hoppa mer och den senaste bilden är den sista. Det gör det ännu mer värdefullt att ha kvar filmer och bilder från Trolls bedrifter, både från KM och kursen i helgen!

20121016-155714.jpg

P och jag tänker hur, pratar hus, drömmer hus, andas hus just nu. Att inte veta om det finns fuktskador, att inte ha en aning om vad en eventuell renovering skulle kosta, och sen dessutom detta med budgivning. Jisses alltså, man borde ju ha obegränsat med pengar och nerver av stål.. To be continued..

Publicerat på 16 oktober 2012, i Agility, Foto, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hos Troll är hoppet vid liv och kanske också hos mig?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: