Grym hund, grymt pass

Detta eviga regnande gör mig galen. Jag är inte överdrivet förtjust i att vara ute i regn men det kan jag ta. Det som är riktigt drygt är det som per automatik följer efter, nämligen all torkad lera inomhus! I måndags sprang jag och vovvarna i vattenledningsparken i spöregn och när vi kom hem hade jag lera i pannan. Hundarna var genomleriga och det enda alternativet var att bada dom. Så hundarna åkte ner i badkaret en och en, sen var de rena medan badrummet var täckt av vatten och hundhår. När jag tog av mig springkläderna rasade ännu mer lera ner på golvet än vad som fanns innan och det vara bara att inse att lite städning vad nödvändigt. En vända med dammsugaren och därefter moppen så såg det vettigt ut igen, men redan nu börjar golven se riktigt smutsiga ut igen.

Idag ösregnade det hela morgonpromenaden men sen har det faktiskt varit riktigt vettigt! Till och med solen tittade förskrämt fram! Jag var ju tvungen att untyttja det fina vädret så efter jobbet åkte vi till BK och tränade! Det fanns en bana uppställd och jag ställde ut hindren för att få bättre avstånd och ”skicka-möjligheter”. Det blev en väldigt snabb liten bana på 16 hinder och jag tränade med båda hundarna. Troll missade slalomingången men var pigg och glad medan Monster fullkomligt briljerade! Det var en hyfsat svår ingång i slalom, ett skick ut på ett hinder och sen gällde det bara att springa. Ni vet att jag gnällt om att jag är långsam men idag, då kände jag mig riktigt riktigt snabb! Jag blindbytte, sprang som tusan och vågade satsa och Monster rann som snabbt forsande vatten över hindren! Ja det var en sån där träning som man vill ha varje gång 🙂

Belysningen är riktigt bra på Jönköpings BHK och dessutom är planen faktiskt under omständigheterna torr! Det blir nog fler pass innan vintern är här 🙂

Publicerat på 17 oktober 2012, i Agility, Monster. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. hihi jag tycker att det blir lite grus på hallmattan så här års. Men annars är det okej. 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: