Bästa köpet hittills i år

.. det är mina gummipjucks som jag köpte på Naturkompaniet i Karlstad i somras. De är underbara! Varma med sockor i, alltid torra och dessutom lätta och smidiga. Tretorn är märket om någon undrar!

20121020-152121.jpg

Vi har tränat och det var nog sista gången i år på LBK. Slirigt, blött och lerigt, nä nu måste hindren in snart, inte minst för att planen blir sönderkörd. Tur att Jönkans agilityplan ligger i nerförslut och därför inte alls är lika blöt. Hundarna blev helt geggiga och jag med, Monster spädde på det hela genom att rulla sig i alla barr hann hittade. Men det regnar bara yttepyttelite och jag har dessutom fått hem mössor och vantar som jag köpt på nätet så jag är rätt nöjd ändå 🙂

Ikväll får vi gäster så nu när hundarna kanske är hyfsat nöjda ska vi städa, plocka undan och laga mat. Det är bra att ha ett bra motiv till att plocka undan allt som hamnar på hög!

På tal om hem och sånt, vad gäller huset så är hoppet uppe än! Det är inte klart, men kanske kanske kan det bli något..? På måndag får vi veta mer och kanske får jag revidera stövlarna sim bästa köpet i år??

Publicerat på 20 oktober 2012, i Agility, Husprojektet. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Bästa köpet hittills i år.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: