Kennelträff på Seglinge!

Igår var det kennelträff på Seglinge! En hel massa hundar och människor samlades hos Eva och Torbjörn! Vi fick väldigt god soppa och vallade för första gången på rätt länge. Det var riktigt roligt att se släkten, det är bra fina hundar de där Seglingehundarna!

20121029-131912.jpg

Monsters syster Kelli har ju nyligen fått valpar, de är nu 12 veckor gamla. Helt underbara var de, så söta och gosiga! Jag kunde lätt ha stulit med mig en hem om inte det skulle ha sabbat stämningen på hela träffen 😉 Valpsuget slog till med full kraft kan man väl säga! Alla små bebisar träffade fåren och ett par var riktigt tända medan någon tyckte att fåren var lite väl stora än så länge. De är ju då himla söta när de tänder, en liten plutthund som håller fåren mot staketet eller som fullt koncentrerad vill gå upp och stoppa dem.

Efter att valparna hade vallat tog jag in Monster i 25an och han var helt galet het! Som tur är så är han ju alltid snäll och skulle aldrig vara dum mot fåren, han bara går alldeles för fort. Efter två turer i 25an hade han taggat ner och var betydligt mer sansad.

Troll vallade fåren på fältet och han var väldigt glad över att få valla. Han är ju inte särskilt bra på att gå rakt mot djuren utan vill flanka hela tiden. Lite drygt när det enda man får göra är att säga åt honom att gå rakt.. Men han hade kul och är söt så det är ok ändå 🙂 Eva tog ett par bilder på honom, ett fint och ett där han ser helt knäpp ut 🙂

20121029-132818.jpg

20121029-132835.jpg

Allra sist tog jag ut Monster på stora fältet. Jag visste inte riktigt hur het han skulle vara, men turerna i 25an hade gjort susen och han gick kalasbra!! Tyvärr var det ingen kvar som kollade då så ni får tro mig helt enkelt 😉 Han var riktigt mjuk, kunde hålla ner tempot och flankerade jättefint. Han var riktigt rolig att valla med och jag blev direkt sugen på att satsa mer på vallningen! Nästa sommar, då jäklar ska vi valla!

Eva tog kort på Monster och syrran Kelli när de vallade! De är verkligen inte lika någonstans utseendemässigt de där, men väldigt trevliga är de båda två och de har nog mer gemensamt i personligheten än utseendet 🙂

20121029-133427.jpg

Till sist en bild på snyggingen Monster!

20121029-133515.jpg

Publicerat på 29 oktober 2012, i Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Härliga bilder, Trolls tunga ser ju helt galen ut.. Kul att lite Seemeworkare oxå fick focus 😉

    Gilla

  2. Oj vad olika Kelli och Monster ser ut!! Häftigt!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: