Två händelser av extremt olika karaktär

Vi börjar med den helt otroligt stora händelsen! Vi ska köpa hus!!! 😀 😀 Häftigt va?? Jag ska lägga till en brasklapp om vi hittar något konstigt eller så som isf skulle hindra ett köp, men vi har sagt ja och vi ska skriva kontrakt på fredag! Det känns helt otroligt, spänning och glädje blandat med ångest. Men det kanske är så det ska vara, hade man ingen ångest vore det kanske märkligt? Det är lite att fixa, ett badrum måste fixas till att börja med och sen har vi det mer angenäma problemet med att vi inte har några möbler alls för att fylla detta stora hus, men fatta att vi kommer ha en stor trädgård, ett stort hus, inga grannar på nära håll och dessutom en paddock där jag kan ha mina hinder och utöver det faktiskt en möjlighet att ha får eftersom det både finns ett stall och en liten hage! Det ska bli så roligt och underbart och säkert jobbigt med badrummet, men fint när det är klart 😀

Sen har vi händelsen av en annan karaktär, det var lilla Monster som väckte mig i morse med ett lågt knorrande. Jag trodde jag drömde men två knorr senare fattade jag att jag var vaken och studsade ut med en bajsnödig hund. Fem minuter senare tänkte jag att jag kunde få i mig frukost innan en längre promenad men si det gick inte. Knorrandet kom igång igen och det var bara att ge sig ut. Ordentlig diarré och ont i magen, stackars stackars Monster 😦 Ännu mer synd om honom var det när han inte fick någon frukost.. Nu blir här en dag när jag får cykla hem några gånger från jobbet och rasta liten hund. Det är ju tur att jag bor nära jobbet.. Monster har fått Arben Grange blandat i fodret och nu är vi uppe i 50/50 ungefär. Kanske är det fodret som gör detta, isf så är det väl bara att kapitulera och ge Monster Eukanuba Dermatosis trots att det är svindyrt. Men vad gör man..?

Publicerat på 31 oktober 2012, i Husprojektet, Monster. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Grattis till husköpet! Var ligger det någonstans?

  (Och stackars Monster… Vår Tisse är också jättekänslig, usch vad jobbigt det är för både honom och oss)

  Gilla

 2. Nej! Vad tråkigt med Monsters mage.
  Men oj vad kul det ska bli att bli grannar!

  Gilla

 3. Åh vad roligt med hus!!! Stort stort grattis! På kortet ser det verkligen jättefint ut ju!

  Trist med monster. Hoppas han kryar på sig!

  Gilla

 4. Det är nog bara att kapitulera! Å grattis till huset!!! 🙂

  Gilla

 5. Hoppas att det inte kommer några hinder för er innan påskriften Det ser ut att vara ett DRÖMHUS! Jag är jätteglad för din skull Hedvig.Du får höra av dig om du behöver hjälp med något! Kram/Bitte.Föresten mina tidigare katter bor i närheten.

  Gilla

 6. Å va roligt med huset!!! Nu blir vi ju grannar (iaf med landet måttet mätt 😉 )!! Grattis!!!

  Hoppas monsters mage bli bra snabbt!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: