Skumma frågor

Ofta får jag frågan var hundarna är när jag jobbar i Jönköping. De flesta verkar tro att de bor med Pascal i Linköping. Varför skulle de göra det undrar jag? Det är ju mina hundar och inte Pascals, han uppskattar inte direkt långa promenader medan jag inte skulle veta vad jag skulle hitta på utan vovvarna på kvällarna. Dessutom skulle jag sakna dem otroligt mycket. Pascal pratar jag ju iaf med i telefon, hundarna har man ju ingen kontakt med alls om man inte träffar dem fysiskt! Hur skulle man rimligtvis desstuom kunna tävla om man inte träffar hundarna i veckorna? Träning är ju liksom A och O och på helgerna hinner man ju knappast kompensera för om man inte hinner träna i veckorna.

Nu senast fick jag nog den märkligaste frågan av alla. Vi pratade om att min lägenhet i Jönkan är dyr och att jag behöver hitta en billigare med tanke på att vi ska ha hus och så. Att bo inneboende är ju billigt men svårt med tanke på hundarna. Frågan om omplacering dök då upp! Jag blir så förvånad, finns det folk som köper ett hus med en stor trädgård och sen placerar om hundarna för att det är svårt att hitta ett billigare boende på arbetsorten? Finns liksom det alternativet? Jag blir ju liksom upprörd, jag skulle HUNDRATUSEN gånger hellre säga upp mig, flytta hem på heltid och gå arbetslös i Linköping än att ens börja fundera på att placera om mina snuttar på grund av jobbet!

Jisses alltså, vilka kulturkrockar jag hamnar i…

Publicerat på 01 november 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Ja tyvärr är det nog vanligare än man tror…. Kollar man på blocket så finns det ju hur mkt sådana hundar som helst. Vid minsta lilla problem ska hunden väck!
  Jag trodde de var medlemmar i familjen, men många verkar likställa dem med ett playstation eller annan slit-och-släng-leksak. Sorgligt!

  Gilla

 2. Ja, skummaste frågan ever….! Klart man inte omplacerar sådär!

  Gilla

 3. Jag håller med dig.Vissa människor kan behandla sina djur som saker och placera om dem hur som helst.

  Gilla

 4. the crazy pack

  Ja själv bodde jag 3år i spanien och jobbade m hundar som dumpats av diverse europeer som flyttat hem igen, för att ändå få frågan om jag verkligen skulle ta m mig mina hundar hem till sverige när det blev dax att flytta hem. ”Vore det inte bättre att läman dem i spanien?”

  Gilla

%d bloggare gillar detta: