Sömnlös och nervös

Nu har jag varit vaken sen kl 3. Klockan har inte ringt men jag börjar bli trött på att ligga i sängen, 5 mer eller mindre vakna timmar med mer eller mindre huvudvärk. Woho liksom. Anledningen till vakenheten är att vi ska skriva kontrakt på huset idag och inatt fylldes jag av tvivel. Tvivlet består av följande:
1. Att vi gör en dålig affär
2. Att vi inte kommer ha råd (framför allt eftersom jag fortfarande måste ha en lgh i Jönkan, annars vore det inte ett problem)
3. Hur gör vi med besiktning? Tre alternativ här: a) gå igenom den redan gjorda besiktningen på telefon (billiga lösningen), b) gå igenom den redan gjorda besiktningen på plats (lite dyrare) eller c) ta ut en egen besiktningsman (den absolut dyraste lösningen)
Dessutom 4. Jag ska till Prag måndag-onsdag så oavsett besiktningsval så har vi typ två dagar nästa vecka att lösa det på och då måste jag till Jönköping. Var det någon som sa att det är smidigt att veckopendla? Nä, jag trodde väl inte det..

Samtidigt bara längtar jag till hus och trädgård, det ska bli underbart! Och huset är så mysigt och fint invändigt att jag bara har fallit som en fura. Jag vill verkligen ha det här huset! Möjligheterna är ju liksom oändliga och saker löser sig med tiden.

Men det kanske inte är så konstigt att jag har svårt att sova ändå..?

Publicerat på 02 november 2012, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Nä det är banne mig inte konstigt att du är vaken!! 😀

    Gilla

  2. Lilla gumman det mesta löser sig du är som jag ligger och funderar på natten .Skriv på och och se framåt med glädje resten ordnar sig.Ni klarar det.2 friska ungdomar fulla av kraft!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: