Kontrakt och vad är det egentligen vi har köpt?

Igår, efter min sömnlösa natt, tog vi oss ner till mäklaren och skrev kontrakt. Trots att nervositet så kändes själva påskrivandet helt okej! Vi pratade om hur vi ska göra med besiktningsman och vi bestämde oss för alternativ b) från igår, dvs att prata med besiktningsmannen som redan gjort en besiktning på plats vid huset. Det känns bra! Jag har pratat med honom på telefon och han gav intryck att veta vad han pratade om, mörkade inte utan berättade rakt upp och ner. Vad beträffar själva köpet så tror jag att det är en bra affär. Vi får rätt mycket för pengarna, flera uthus, dubbelgarage, stort hus á 165 kvm, stor trädgård och dessutom stall med 3 stora och 1 liten box, en liten hage och en paddock! Flera har frågat om bilder och såklart ska ni få se det! 😀

 😀

Publicerat på 03 november 2012, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Ser ut som ett toppställe 🙂

  Gilla

 2. Åh vad fint!! Ser toppen ut!

  Gilla

 3. Men shit! Vilket underbart ställe! Jättefint!

  Gilla

 4. Oj, vilket underbart ställe det ser ut att vara!! Grattis!

  Gilla

 5. Vilket drömställe! Köket såg helt bedårande ut!

  Gilla

 6. Vilket kök! Riktigt snyggt!

  Gilla

 7. Åh vad fint det är Hedvig!! Det blir nog bra det här 🙂

  Gilla

 8. WWOOOAAA vilket fynd du gjort ❤

  Gilla

%d bloggare gillar detta: