Surf på 10 000 möh och tillbaka i Svea rike

Dagarna i Prag har gått fort, fullt med föreläsningar på dagarna och häng på restauranger med en pilsner i handen på kvällarna. Igår eftermiddag var vi ute i fält och kikade på GNSS-utrustningar (handdatorer) och jag var rätt tacksam över min regnjacka och lager-på-lager-klädsel när regnet öste ner på slutet. Mörkt blev det också. Men kvällen var trevlig med öl tillsammans med ett par danskar, tre skottar och en polack!

I morse trodde jag knappt det var sant när min högra ansiktshalva försvann ur synfältet under morgontoaletten. Tyvärr var det sant och jag blev kvar i sängen några timmar med migrän som sällskap. Jag kan meddela att det är väldigt jobbigt att resa med migrän och just nu är jag dödligt trött och vill bara hem till sängen. Huvudvärk har jag fortfarande..

På flyget hade vi lyxen att ha tillgång till wifi, det var rätt häftigt att sitta högt uppe i luften och chatta på facebook och läsa ikapp bloggar 🙂 Det blir nog vanligare och vanligare skulle jag tro, man kan ju till och med prata i telefon över viber eller Skype på flyget nu ju!

Just nu är jag tillbaka i Sverige, någonstans i Skåne. Men om lite drygt två timmar landar jag i kära Linkeboda! Jag längtar…

Publicerat på 07 november 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Surf på 10 000 möh och tillbaka i Svea rike.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: