Trötter

Jag tycker att jag skriver att jag är trött konstant nu för tiden. Det gör jag säkert också och det tråkiga är att jag är trött hela tiden! Men det är säkert som bl a min moster Bitte skriver, jag är trött för att det är mycket runt omkring mig. Det som känns lite jobbigt är att det är normalläget. Ja okej, vi köper inte hus särskilt ofta och Monster blir inte sjuk varje dag, men att fara fram och tillbaka till Jönkan, åka på tjänsteresor, fara över hela Sverige (och i vissa fall Europa) och fixa så att hundarna får lämplig passning, det är ju normalläget. Jag vill liksom ha ett lugnare grundtempo så att jag orkar göra de saker som känns viktiga och roliga för mig! Just idag är det lite på gränsen. I längden måste jag nog hitta ett jobb som ligger närmare vårt hus, både ur ekonomisk och praktisk synvinkel. Tyvärr får man väl säga, för jag gillar ju både mitt jobb och med mina arbetskamrater!

Nåväl, snart är det här dagen slut och jag ska strax åka hemåt med vovvarna, ta en promenad i Linkan, äta och till slut landa i soffan någon gång framåt 20.30.

Idag har vi gjort en sådan spännande sak som att sätta över handpenningen på huset! Igår hade vi båda fullt pådrag i panikläget, men framåt kvällen kände jag att nu jäklar, jag VILL ju det här! Jag tror att det kommer att bli jättebra och att vi kommer stormtrivas! Mycket jobb, ja, men samtidigt något alldeles eget som vi skapar själva! Ett eget hem, där vi kan rumstrera fritt, bjuda hem gäster och på plats och släppa ut husdjuren på tomten. Jag vet att jag upprepar mig (här också ;)) men jag verkligen LÄNGTAR! Min kontorsgranne Roger säger att det nog är ett friskhetstecken att känna panik när man köper något så stort och dyrt som ett hus och visst har han rätt! Det konstiga vore kanske om man inte kände någon rädsla alls? Jag vill iaf tacka för all peppning! Det är skönt att läsa att ni tror på oss när vi inte gör det själva 🙂 Andra har ju klarat att skaffa ett hus med ett dåligt badrum, så varför inte vi?

Nä, nu tar jag helg, smiter ifrån vardagen och kör till Linkeboda!

Publicerat på 09 november 2012, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Vårt badrum var fint när vi flyttade in men vi rev ut heeeeela köket istället och köpte nytt! Förvisso bytte vi innan vi flyttade in och det mesta gjordes av hantverkare. Men vi fixade det och vi har idag ett fungerande bra kök som vi ritat och valt ut alldeles själva så att det är precis så som vi vill ha det! Det är guld värt 🙂

  Gilla

 2. Vi byggde ju ett hus från scratch och bodde i det utan både kök och badrum ett tag. Det var inte jättekul, men det fungerar och vi tog oss igenom det och NU är det kanon. Det är klart det blir bra för er med!
  Håller med om avstånd och jag vill egentligen inte alls byta arbetsplats, men det lutar ev åt det. Samma jobb men nytt kontor och arbetskamrater, för att det blir smidigare. Jättetråkigt känns det, även om jag vet att det blir det bästa i längden.

  Gilla

 3. Mycket ”jag vill” vad säger din bättre hälft? 😉 Jag antar att han är lika på som du men mycket ”jag” i bloggen, inte så konstigt iofs eftersom det är din blogg men men… 🙂

  Gilla

  • Ja du slår ju huvudet på spiken, det här min blogg och därmed råder mitt tolkningsföreträde. Dessutom anser jag mig knappast ha rätten att skriva vad P tycker och tänker, det får han göra själv! För övrigt undrar jag varför du inte skriver ditt namn när du tydligen känner oss så bra att du vet vem av oss som är den ”bättre” hälften?

   Gilla

%d bloggare gillar detta: