Fars dag, badrum och vinterträning

För mig är det första dagen på vintersäsongen idag, ridhusträningen har börjat! Detta år med äggklocka och grupper indelade på hundarnas nivå. Det fungerade riktigt bra tycker jag, jag hann med både mina hundar på min tid, 1/3 till Troll på S-M-höjd och sen 2/3 av tiden till Monster. Både killarna gick riktigt bra idag, Monster löste både luriga slalomingångar och stannade fint på kf trots att det var ett tag sen vi tränade just det. Vi behöver fortsätta med ord-träningen, runt-kommandot till exempel. Han kan om jag lägger ner bommen, men är bommen uppe tänker han bara HOPP och tar närmsta vägn över hindret! Troll bara går in och löser kombinationerna och det räcker med en eller ett par reps på varje övning. Fina gullgubben.

Efter träningen åkte vi till lille far med fika, firade fars dag och diskuterade badrum. Det är jättesvårt att lösa hur vi ska få in det vi vill på en väldigt begränsad yta! Det bästa vore att bygga ut men då pratar vi om ett mycket större projekt och det är mer än vad vi vill. Jag tror ändå att vi har hittat en lösning som kan funka! Får nog tyvärr fimpa badkar, men det är mycket värt att ha en rejäl varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare och en dusch som man kan gå in i direkt från groventrén när det är smutsigt ute! Och golvvärme!

 

 

 

 

Publicerat på 11 november 2012, i Agility, Husprojektet. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Det låter mysigt att du planerar huset med pappa! Hälsa honom! Kram
    Bitte

    Gilla

%d bloggare gillar detta: