En normal vecka?

Jag tog en vända till sjukhuset i Linkan i morse vilket gav mig sovmorgon! Fantastiskt att slippa gå upp kl 5 en måndag 🙂 Denna vecka ska jag vara i Jönkan hela veckan och projekt nr 1 är att hitta en lägenhet. Det ska bli skönt att vara stationär! Nåt träningspass agility vore trevligt också, planen är ju tävling i Nynäshamn i helgen!

Men det hänger på att Monster inte får återfall. Magen har varit stabil i ett par veckor nu men idag var konsistensen aningen mjukare än önskvärt.. Hoppas den stabiliseras tills imorgon!

Publicerat på 12 november 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Haha detta påminner mig om när vi diskuterade ämnena i chatten! Nu har det alltså spridit sig till bloggen idag! 😀 😀

    Gilla

  2. Gå in på kvalster.se och sök jönköping så har du alla lediga!

    Gilla

  3. Vad letar du efter i jönköping? Så jag kan hålla ögon och öron lite öppna… 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: