Måste skryta lite

Igår kväll, promenad i Stadsparken. Jag letade bajs med ficklampa, hundarna var 20-30 m framför mig när jag hörde ett vrål efter en hund. Jag tittar upp och ser skuggan av en hund i full fart mot mina. Jag ropar och mina båda galopperar mot mig. När de är framme säger jag ligg, båda lägger sig, jag kliver fram framför mina, stampar med foten och säger ”GÅ HEM” och hunden vänder!

Så himla nöjd med att kunna lösa en sån här grej utan interaktioner mellan hundarna! Troll blir ofta väldigt upprörd om lösa hundar kommer fram till honom och han skäller för att skrämma bort dem. Jag vill inte att han ska behöva ta det ansvaret utan det ska jag ta, fast det är ju inte alltid det blir så.. Den här gången gick det perfekt!

När matten och hunden passerade sa hon att hennes hund var ouppfostrad. ”No shit” tänkte jag! Men varför har man den lös i mörkret då? Det var ju mitt skrik som gjorde att den vände, inte hennes…

Publicerat på 13 november 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Duttia vovvar! Å dutti matte!!

    Gilla

  2. Sånt är en jäkla egoboost! Du är ett riktigt föredöme när det kommer till att ha pli på sina hundar, och dina skulle jag då aldrig bli rädd om jag mötte lösa utomhus! Härligt när det funkar så bra även när andras beter sig skräp!

    Gilla

  3. Bra jobbat Hedvig! Och ja, galet att hon hade sin hund lös när hon så uppenbart visste att den var ouppfostrad?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: