Dansa.. sen pausa

Fredagar är den absolut körigaste dagen i min vecka, det ska jobbas och packas och köras hem, det ska promeneras hundar, göras mat och till slut ska det mysas. Då har ofta klockan blivit halv nio och sen är det inte långt till sängdags. Ikväll har jag dessutom packat inför tävlingen i Nynäshamn imorgon, planerad avfärden 5.30..

Men det är alltid väldigt skönt att komma hem och känslan när jag sent omsider hamnat i den där soffan är underbar 🙂

Fyra chanser på pinne har vi imorgon och känslan är förvånansvärt bra med tanke på mörker och inplockade hinder. Vi har ändå fått till tre riktigt bra pass den senaste veckan, det senaste igår. Monster gick strålande igår och diskriminerade utan problem både ord och handling på runt och tajta svängar. Han var grym helt enkelt och jag hoppas att han är lika mjuk och öppen i skallen imorgon!

Till sist en bild från en höstdag innan löven hunnit tappa den härliga färgen 🙂

20121116-194019.jpg

Publicerat på 16 november 2012, i Agility, Monster. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Lycka till imorgon vännen 🙂

    Gilla

  2. Kör så det ryker! Rocky och Sigge hejar på ifrån soffan 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: