Tre 5-felare och en disk

Klockan stod på 04.30, en LÖRDAG, men vad gör man inte för att tävla agility? Denna gång var Nynäshamn och fyra starter i klass 2 målet! Först ut kom agilityklass 2A, en rätt lätt bana som jag trodde vi hade som i ett liten ask tills att jag vinglade till vid näst sista hindret och drog Monster förbi hindret!! FAN liksom. Men Monster var i hand hela tiden och gick jättefint!

Efter agilityklass 2A kom agilityklass 2B och början gick kalas, sen fick vi strul på ett hinder när Monster hamnade på fel sida och när vi väl rett ut det så var jag på fel ställe och sen blev det tokstrul och vi diskade oss. Men upploppet blev bra! Filmen sparar vi på hårddisken, men inte på Youtube 😉

Hoppklass 2A var speciell på det sättet att den hade en valfri slalomingång! Det innebär ju att ingången blir galet svår oavsett vilket håll man väljer. Jag höll på att tappa Monster in i en tunnel, fick tillbaka honom och så missar han ingången och tog andra porten.. Fan igen. Men i övrigt ett bra lopp!

När jag gick in för sista loppet upptäckte jag att min högra sko inte var knuten! Pinsamt att stå framför första hindret och knyta skorna, men vad gör man? Det går ju inte att springa med skosnörena flygande! Loppet kändes riktigt fint, men så fick vi en retlig vägran på ett hinder. Det var liksom temat, ett litet fel i varenda klass!

Positiva bitar från dagen är:

 • Ett Monster som lyssnar, är mjuk i skallen och jäkligt rolig att köra!
 • Inte en enda rivning!
 • Det kändes stabilt och tryggt att köra!

Negativa bitar:

 • Jag står i vägen så att det bli större svängar än nödvändigt på flera ställen!
 • Jag måste vara mer bestämd och tydlig så att Monster tar hindren! Inga fler fåniga vägringar nu tycker jag!
 • Ännu mer upploppsträning! Vi tränar massor på det, men ännu mer behövs 🙂 Inte en kombination utan upplopp!

Publicerat på 18 november 2012, i Agility, Film, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Han gick verkligen fint igår! Kunde lika gärna blivit flera nollor ju!!!

  Gilla

 2. Det första loppet är ju så himla bra att jag dör! Han SKA inte vägra på det där hindret ju! Du vinglar ju nästan ingenting!

  Nästa tävling får du låta bli att köra nästanlopp och sätta lite nollor! 🙂

  Gilla

 3. Satan vilken Ferrari Monster är! Vilket ös! Häftigt!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: