Ett erbjudande som man inte kan neka

Apropå hund har bjudit in den trefaldiga världsmästaren Lisa Frick i sommar och jag anmälde intresse för att gå kursen i tron att jag aldrig skulle få en plats eftersom deltagarna handplockas, men igår fick jag ett mail på facebook om erbjudande om en plats! Fantastiskt kul 😀

Lisa Frick utmärker sig genom att vara före hunden hela tiden för att ge den mest optimala vägen och hennes handling är underbar att titta på! Hon bara flyter fram 🙂 Jag, som istället hamnar i vägen för min hund i tid och otid, har ju MASSOR att lära från henne! Kolla in detta från VM i år!

Men, smolket i bägaren är ju att kursen är rätt dyr! Och att vi, som säkert ingen har missat, köpt ett hus! Med 7 rum utan möbler! Och en gräsmatta på 3000 kvm utan gräsklippare! Och vi måste köpa en bil till!

Så, vad gör man? Säljer sin själ? Sin kropp? Eller ska man kanske ta och börja med att rensa i förrådet? Ett par carvingskidor som knappt är använda kanske nån vill ha, böcker i mängder går väl att sälja eller? Halsband och sele som Monster växt ur? Vi ska ju ändå rensa förrådet när vi flyttar så en hel del kommer ju ändå dyka upp ur lådor som man glömt att man har och då troligen inte heller saknat. Ska jag köpa paracordrep och börja sälja halsband? Sy upp täcken i vinter till frusna hundar? Har ni förslag så dela med er 😀

Projekt Fixa pengar till Frickkurs är påbörjat 😉

Publicerat på 20 november 2012, i Agility. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Jag tycker verkligen du ska gå! Låter som en smart idé att sälja lite saker!

  Gilla

 2. Kan du inte ha lite privat träningar i agility? Måste ju finnas en massa som vill gå för dig. Eller så fixar du en halvdags/kvällskursskurs i vegetarisk matlagning. Det kan jag nog få ihop folk till. Och går gärna själv också!:-)

  Gilla

 3. Här gäller det nog att sätta sig ner och prioritera . Vad är viktigaste just nu denna vinter för dig och Pascal.
  Kram/Moster Bitte.

  Gilla

 4. Du får ursäkta om jag låter tråkig men även om dina vänner kommer med massor med tips hur du ska få ihop pengarså måste även tid och ork också medverka.Jag tycker du ska prioritera huset bilen och det nya livet framför en kurs just nu!
  Bitte.

  Gilla

 5. Kurs för Lisa är ju ascoolt! Men hu vilket minutpris det blir för den tid man är på banan 😉 Känner du att du får ihop pengarna så skulle jag köra på det!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: