Ett ”jatack” såhär på morgonkvisten

Ja. Jag har bestämt mig! Jag ska gå kursen! Hur ofta får man chansen att gå en kurs för en 3-faldig världsmästare liksom? Jag kanske aldrig får den igen?

När vi flyttar ska jag leta efter grejer att sälja i lådor och kartonger, Ida ska få ett täcke och dessutom så har jag ju en diskmaskin att sälja här i Jönköping! Inte vet jag vad man kan få för den, men den fungerar fint och är bara 2 år gammal. För att inte tala om persiennerna som hänger i min lägenhet, de ska jag (förhoppningsvis) kränga till nästa hyresgäst. Men det löser sig, jag har ju ändå ett halvår på mig 🙂 Man kan ju tänka såhär att om jag får grejer sålda som ligger i förrådet så är det ren vinst, eftersom jag förmodligen aldrig sålt dem om jag inte absolut behöver pengarna 🙂

Jag håller ju på att leta lägenhet också, det är inte lätt. Nu kikar jag på bytes och uthyres på Blocket och förhoppningsvis får jag napp. Det lööööser sig, det mesta gör ju faktiskt det!

Om ni undrar om jag faktiskt kom ut i spåret igår, så gjorde jag det. Däremot gick det sådär. Egentligen behöver jag nya skor, de här får mig att springa på utsidan av foten och jag får lite ont i vänster benhinna. Men det har ju gått tidigare så när benen vänjer sig så blir det nog bra ändå. Skor står inte på inköpslistan just nu.

Idag har vi verksdag på jobbet. Vad exakt det innebär vet jag inte riktigt, men det är iaf inte en normal arbetsdag. Det ska bli kul att göra något annat 🙂 So long!

Publicerat på 22 november 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Kollade du på kvalster . se efter lägenhet?

  Gilla

  • Ja men jag hittade inget utöver blocket-annonser. Det mesta är ju andra hand och de flesta vill att man ska vara djurfri om de ska hyra ut. Måste ha ett förstahandskontrakt..

   Gilla

 2. Så spännande! Tycker du gjorde helt rätt i som tackade ja! Vad är det man brukar säga – att man alltid ångrar de saker man inte gjorde 🙂

  Gilla

 3. Yay! Bra beslut!! 😀

  Gilla

 4. Jag ska leta tyg i helgen tänkte jag 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: