Paltkoma och lager på lager

Det är statusen på mig just nu. Trött som bara den och märkligt nog infaller det oftast när jag har ätit pasta till lunch. Skumt va? Ska nog lägga ner det där med pasta.. De där kolhydraterna är livsfarliga.. Dessutom fryser jag. Här i Jönkan lyser både sol och snö med sin frånvaro, istället känns hela världen som en fuktig, kall och väldigt tät yllefilt. Fy alltså, den här fukten kryper ända in i märgen!
Jag sitter på jobbet med torgvantar, mystofflor och en fleecefilt över alltihopa för att hålla värmen. Värst är det just när det är fuktigt och blåsigt, då är det så kallt inomhus också.

Igår var jag på Jönköpings BHK och tränade. Jag var rätt ensam där, förutom mig var det endast tre tappra själar på appellplanen. Jag tränade staket och threadles på skapligt låg höjd och inte i full fart heller. Det är ju helt enkelt för slirigt för att ta ut svängarna just nu. Monster gick lysande. Märkligt att allt jag tränar på som gått dåligt på tävling, det går lysande när jag ställer upp det hemma.

Troll tackar för alla grattishälsningar 😀 Han firade tyvärr med att få en släng av ögoninflammation 😦 Och inte fick han någon present heller. SÅÅ himla dåligt. Däremot tänkte jag att han skulle få extra mys och massage, men tyvärr uppskattades inte det heller av herr Troll. I varje fall inte massagen. Så firandet bestod helt enkelt av lite agility och mys. Hade vi bara petat in lite vallning också hade det nog varit en perfekt födelsedag, nu stannade det nog på godkänd. Med undantag för ögoninflammationen då..

 

Publicerat på 28 november 2012, i Agility, Just nu, Troll och märkt , . Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. kanske blir sakerna inte svåra förrän de sätts in i en lång bana där man måste hålla ihop fler hinder på raken?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: