En hall och nåt gult på himlen

20121130-135403.jpg

Bilder blir ju inte fenomenala med mobilen, men ni förstår ju principen iaf 😉 Jag, Johanna, Cissi och Karin var i Aktivitetshallen i Kyrkekvarn igår och tränade agility på konstgräs! Det är alltså ett ridhus med konstgräsmatta på och det var riktigt trevligt att springa på! Vårgårda har nog bättre underlag, men jag upplevde inte alls detta som halkigt 🙂 Det är fyra mil dit så inget man åker till varje dag, men jag hoppas att vi kommer åka snart igen 🙂

Vi byggde en hopptrea av Mia Laamanen som var snabb och flytig med en svår slalomingång. Troll redde ut banan fint medan Monster hade lite problem att hitta linjerna i banan och missade några hinder (och slalomet). Vi redde ut det mesta och sista varvet rätade jag upp den svåraste passagen och vinklade upp slalomet så det blev lättare och då köpte han linjerna mycket bättre. Vi löste faktiskt ett par saker som strulade i helgen riktigt bra, men det är tydligt att han tycker att det är svårt att ta linjer när jag trycker lite på honom, han vill gärna lite inåt mot mig.

I Mullsjö låg snön ganska djup och det kändes rätt abstrakt att köra hem i snöstorm för att sedan komma hem till Jönkan där inte en enda snöflinga skymtade. Under natten föll däremot snön och världen var sådär tyst och vit i morse! Jag älskar snön när den ligger ren och fräsch och luften är sådär krispig; borta var den grå blöta filten! Idag skiner solen dessutom, jag trodde knappt lina ögon när den kikade upp över hustaken vid kl 13, men där var den! Fortfarande är Sofiakyrkans torn höljd i ljus, men snart ger nog solen upp för idag.

20121130-135435.jpg

Vovvarna poserar framför granen i stadsparken! En usel bild, men visst ser ni snön? 😀

Även jag ger snart upp för idag, det ska bli härligt att komma tillbaka till Linkan ikväll! Jag längtar nästan mer och mer hem ju längre jag håller på med den här veckopendlingen och än värre kommer det nog bli när vi har flyttat ut till vårt hus.

Nåväl, jag kanske borde berätta för Pascal om mina cravings för kvällen? Pepparkakor, ädelost och  glögg vill jag ha… Mmmmm 😛

Publicerat på 30 november 2012, i Agility, Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En hall och nåt gult på himlen.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: