Nu säljer jag grejer!

Ja, ni vet. Projekt Fixa kosing till Frick är påbörjat. Det första som åker ut är min gamla kamera. Sen jag köpte min nya har jag knappt använt den och det är ju onödigt att den ligger och dammar i en låda! Har jag tur så följer den med en lycklig ägare hem ikväll 🙂

Nästa sak som ska ut är mina carvingskidor! 170 cm, passar person som är 170 cm, stavar och fodral följer med. Samt ett par pjäxor i storlek 39 om man vill 🙂 500 kr för skidorna, 100 för pjäxorna!

Ytterligare en grej, ett par väldigt rejäla kängor i stor storlek 40! Varma som bara den och lite för stora för mig, vilket är anledningen till att de inte använts mer än ett fåtal gånger. 500 kr tror jag minsann de är värda!

Mys gamla, men urgulliga selar och halsband ska också säljas, tillsammans med andra halsband som jag inte använder.

Den skarpögde ser ju att det inte finns några bilder på grejerna här, men det kommer! Framåt helgen, när jag fotat allt 🙂 Är det någon som är intresserad så skicka ett mail eller svara i kommentarsfältet!

Publicerat på 04 december 2012, i Till salu. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Hmmm. Jag kan nog tänka mig att vara sugen på skidorna. Jag är ju bara 165cm men visst borde de passa ändå? Pjäxorna är jag också intresserad av om de passar. 🙂

  Gilla

 2. Lycka till med försäljningen.Har du lagt ut det på blocket!
  Kram/moster

  Gilla

 3. Vad är det för kängor? 🙂

  Gilla

  • Har inte märket i huvudet tyvärr. Hade dem som vinterkängor när jag inventerade betesmarker åt Jordbruksverket, men jag var ju knappt ute i snö så jag använde dem knappt. Sen har de stått i förrådet 🙂 De har gummi runt foten och nåt brunt skinn (mocka?), når upp på halva vaden och de är VARMA! Kan se om P kanske har lust att ta ett kort på dem ikväll, annars kan jag fota på fredag 🙂

   Gilla

 4. Halkade in på ett inlägg från 4 januaro 2009 om ditt besök när du parkerade lite fint i ett dike. =) Häftigt med hundarna att de hade sådan respekt för varandra när de gjort upp.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: