När hussen sitter i soffan..

.. ligger Monstret i sängen 🙂

20121207-225953.jpg

Tur är väl det, annars är det ju bra ensamt! Jag är kvällstrött och pendlingstrött och måste sova för att inte förlora sömn eftersom jag vaknar tidigt även på helgen, men Pascal vill vara vaken länge!

Imorgon är det Östgötamästerskap! Troll ska tävla i seniorklass och i laget Tomtar och Troll med Era och Azlan och Monster ska tävla i den vanliga individuella klassen och i laget Lantslaget med lantishundarna Dingo och Onnie! Ska bli skoj det 😀

Kameran blev såld förresten, ev går skidorna i helgen men en massa koppel, selar och ett par Meindlkängor finns fortfarande kvar 😉

Godnatt!!

Publicerat på 07 december 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för När hussen sitter i soffan...

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: