Lantslaget Östgötamästare!

Monsters lantislag Lantslaget bestående av Lydia & Dingo och Anna-Carin & Onnie vann ÖM ikväll! Riktigt roligt!! Dessutom så nollade faktiskt Monster, vilket känns fantastiskt 😀 Vi kan!

20121209-000630.jpg

Individuellt kunde det gått bättre, 20 fel i agilityloppet och disk i hopploppet. Mest mitt fel, Monster har gått riktigt fint 🙂

Trolleboll diskades i senioragilityklassen pga sin klantiga matte men satte en fin nolla i hoppklassen och vann den 😀 Han gick jättefint och hopphöjden på 40 cm var perfekt! Trolls lag Tomtar och Troll gick tyvärr inte lysande, Era gjorde en väldigt fin nolla, men Troll fick nån rivning och fel i slalom och Azlan fick också slalomfel.

Jag känner mig väldigt glad över ett bra lopp med vardera hunden 😀 Troll vad så glad över att få köra och hade jättekul inne på banan och Monster var riktigt följsam och lyssnade så fint!

Nu sover de gott efter många timmar i ridhuset!

Publicerat på 09 december 2012, i Agility, Monster, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Grattis till nollade loppet med Monster och att det ledde till första platsen på lag-ÖM! Jag tror att det var min karma som gjorde att det inte gick bra med Tomtar och Troll. Det räckte liksom med priser! 😛

    Gilla

  2. Grattis till vinsten med laget!! Bra jobbat 🙂 Monster såg superfin ut de lopp jag såg 🙂

    Gilla

  3. Ja, Monster såg verkligen fin ut!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: