Söndagsträning, bra humör och en liten lista

20121209-180917.jpg   Troll var inte alls stel trots 3 lopp igår! Så skönt 🙂 Alltså fick även herr Bollstoll följa med till Staby och träna idag! Det är ju en otrolig skillnad på hur man mår hur man tacklar ridhusmljön. Idag var vi iofs väldigt få, endast 5 ekipage totalt och vi hade gott om tid att träna. Jag mår otroligt mycket bättre den här helgen än förra och helgen innan. Stress, PMS och en allmän känsla av att vara totalt slut kan ju få vem som helst att komma ur balans. Den här helgen har jag verkligen försökt att få ner antalet måsten och känna mig lugn och avslapplad och det har faktiskt lyckats idag!

Monster gick strålande idag och var riktigt lyhörd och fin! Han är ju så rolig, fullt ös medvetslös bara, samtidigt som han idag var följsam! Ett bra sista pass innan det blir agilityvila i en månad, förmodligen till Monster besvikelse. Det finns ju inget som är lika kul som aglity!20121209-180931.jpg

Idag har vi gjort en annan vuxen och ganska nödvändig sak, nämligen att ta tag i det här med huset. Vi måste bestämma vilken bank vi vill ha, beställa en försäkring (fast det är nästan gjort), köpa en snöskkyffel (de lär ju vara slut i februari om vintern fortästter såhär) och bestämma inflyttningsdatum! Det sistnämnda gjorde vi direkt, den 9-10 februari flyttar vi! Och den 23-24 städar vi 😉 Däremellan hinner vi med Rosettjakten. Det blir bra det, jag längtar! De andra punkerna på listan blir det nog bra med. Också.

Vy1

Publicerat på 09 december 2012, i Agility, Husprojektet. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Fina hundar i fina täcken! Du är duktig du!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: