Lite dött. Och vad kan man hitta på?

Ja just nu händer det inte så mycket. Eller jo, det gör det, det är bara svårt att skriva blogginlägg om det. Men vi har fixat bank och börjar reda i allt som ska lösas innan vi flyttar! Nästa vecka ska vi dit för att mäta och kika på vad som ska lämnas kvar och vad som ska tas med de nuvarande ägarna! Det börjar närma sig nu 🙂

Annars har jag varit pigg idag, varje vecka ser ungefär likadan ut. Måndagar är jag medvetslös från lunchtid, tisdagar är jag pigg, onsdagar och torsdagar längtar jag hem och på fredagar är jag slut. Det är inte utan att man funderar på vad man ska skulle kunna hitta på som är mer.. ”eget”. Nåt mer kreativt, nåt där jag skulle kunna få lite utlopp för min kreativitet som ändå finns där. Jag blev ju inte direkt uppmuntrad att vara kreativ när jag växte upp, mest för att jag har så oerhört begåvade konstnärer i släkten och alltid var sämst och kanske just därför finns ett behov att få utlopp för de mer skapande sidorna som ändå finns där! Kanske är jag kass på att rita och måla och kanske kan jag inte hålla tonen men det finns ju andra sätt att skapa! Jag är ju till exempel rätt skaplig på att sy. Och jag vill börja göra halsband. Jag ska bara köpa paracordlinor först 🙂

Så, någon gång vore det ju trevligt att få styra över sin egen tid och att få skapa! Men det känns ju onekligen svårt att leva på det. Jag vet inte, ibland kommer den där känslan av ekorrhjulet och ständig stress och vardag ifatt mig, men att vara egenföretagare är ju inte en dans på rosor heller! Inget är ju skrivet i sten och det är svårt att förutspå vad som kommer att hända i framtiden. Någon dag kanske jag kommer på vad jag vill, slutar jobba och börjar leva på något helt annat vis 🙂

Vem vet?

Publicerat på 11 december 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Hej! Kan du tänka dig att ta dig an syuppdrag? Jag skulle vilja ha fått gjort ett personligt tjänstetäcke till Polka
  Kram Anna

  Gilla

 2. Hej hopp!
  Missa inte vår tävling där du kan vinna valfri produkt från DogArtist 😀

  Gilla

 3. Du var kreativ på ditt eget sätt när var liten.Har du glömt kaninuppfödning och hästarna .Du skapade tillfällen för nytt liv ochtävling och mycket glädje och kärlek både för människor och djur! Kram.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: