Semester!!!

Yes! Idag åkte jag till Linkan till katten Hedvigs stora besvikelse! Hon mötte oss i dörren med ett milt sagt tjurigt uttryck. ”Men vad i h-e! Det är ju för f-n inte fredag!” Fult språk har hon kissen 😉 Nu har vi semester ända tills den 7 januari! Underbart!

Vi har träningsvila till Monsters besvikelse! Han tycker lite synd om sig själv trots att vi busat i skogen, rullat i snön och kampat med en massa pinnar. Då får man lägga sig på rygg i soffan och sparka husse med baktassarna 😀

20121219-212131.jpg

Troll är lite mer sansad i soffan, han attackerar med tungan istället för med tassarna så husse knappt kan freda sig :p

20121219-212345.jpg

Vi har lite fullt upp de närmsta dagarna, men jag lovar att stanna upp då och då och njuta av att vara hemma och leeeedig!!

Publicerat på 19 december 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Semester!!!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: