Från julshopping till det juliga årsbadet

Två hyfsat hektiska dagar har förflutit i det Boreson-Eppsteinska hemmet! Igår sysselsatte vi oss med att handla mat, tog en sväng på systemet, handlade hundfoder till Troll och köpte de sista klapparna. Idag har vi istället tvättat, skurat väggar och dammat, städat kö och badrum. En STOR nackdel med att ha två stora jyckar med yvig svans är att det finns bruna så stänk på alla väggar upp till ungefär 50 cm. En liten baksida med att ha håriga hundar som man kanske inte direkt tänker på förrän man upplevt den leriga årstiden 😉 Hundarna badades också, det årliga julbadet som de utsätts för varje år. En tilldragelse som båda hundarna ser fram emot i veckor 😀 Eller nä, Troll krymper snarare lite redan innan tvätten när han förstår vad som är på gång. Jag tröstade dom med att det nog är sista gången de får stå i badkaret, när badrummet i huset blir färdigt ska vi ju ha en dusch i väldigt nära anslutning till groventrén 😀

Jag tvingade ut Pascal i snön för att ta kort på mig och hundarna. Ett julkort ska det bli så klart och när Pascal slutar spela och istället hjälper mig att photoshoppa ska det nog bli nåt bra 😀 Det är inte särskilt lätt iaf att ta kort när luvorna ramlar av och Monster, istället för att sitta stilla med luvan på huvudet, rusar runt o vild galopp med tomteluvan i munnen… Resultatet kommer upp n¨gon gång före jul 🙂

 

Publicerat på 21 december 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Fiiiin header!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: