Julafton!

Igår fick vi ett väntat besök men en oväntad nattgäst i form av Eva Marie som stannade till på vägen till Borås! Efter en kopp te var hon redo att kuska vidare, men i Borås hade det kommit 10 cm nysnö och här i Linkan var det också snöstorm.. Finns hjärterum finns stjärterum så EM och de tre rovdjuren fick sova på luftmadrass i köket, syrran med tjej sov på nästa luftmadrass i vardagsrummet och P, jag, Troll, Monster och katterna tog sovrummet! Lite trångt, men det går faktiskt utmärkt att umgås fem personer och fem hundar i vårt ca 10 kvm stora kök i en hel kväll 🙂

Idag så inledde vi julafton med en långpromenad med Johanna och russelmaffian! Trevligt och skönt att hundarna fått busa i snön innan julbestyren tar vid.

20121224-153415.jpg

Vårt vegetariska julbord blev väldigt gott! ”Sill” i form av inläggningar med soltorkad tomat och aubergine, sk*nka utan rumpa, göttbullar, prinsesskorvar och vegetarisk paj!

20121224-153654.jpg

20121224-153707.jpg

Nu är det bara hundarnas klappar som ska slås in och Kalle som ska avklaras! Otroligt nog visades Tomteverkstaden med karikatyrdockan bortklippt utan att världen gick under. Det kanske finns hopp om svenskarna ändå?

God Jul i alla stugor och torp!! Ha en riktigt härlig jul nu!

Publicerat på 24 december 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. jag kikade dumt nog in på Aftonbladet, jodå, i kommentarsfältet verkar det faktiskt som att jorden gick under pga de saknade tre sekundrarna. Varför i hela världen berättade de att de tog bort det? ingen hade saknat dem om det inte hade skrivits om det innan…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: