Ett täcke och Uppsala

Jag är på väg mot Gränby sportfält till fots för att hundarna ska få röra på sig efter några timmar i bil. Nu ska vi umgås med Ps släkt efter att i fem dagar hängt med syrran och varit hos pappa en dag. En sväng till moster blir det också!

Idag har jag nästan sytt klart ett fleecetäcke till Idas lilla Pesto! Jag är riktigt nöjd med det!

20121227-185430.jpg

Dessutom fick jag paracordrep av syrran så pysseverkstaden är i full gång! Ett armband i rött och blått med klickspänne i rött har det blivit hittills. Nu är planen att ge mig in i halsbandstillverkningens spännande värld! Vi får väl se om det dyker upp något alster i bloggen sen 😉

Publicerat på 27 december 2012, i Just nu, Syprojekt. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Det är så himla fint Hedvig!!! Jag längtar tills jag får hämta det färdiga 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: