Mål 2013

Det här året känns som att det kan gå hur som helst. Ett helt nytt liv i ett hus, kanske både mindre tid och mindre pengar att åka på tävlingar för. Samtidigt andra möjligheter att valla! Och när jag byggt min hinderpark, att träna hemma! Så vad kommer att hända? Det känns just nu som att det här är ett förändringens år. Några mål ska jag nog ändå knåpa ihop trots att det mesta känns ovisst? Men de blir kanske kortare och mindre specifika än tidigare 🙂

Hedvig

Drömmål: Ett jobb i Linköping där jag kan ha med hundarna! Hm, jag har lite svårt att ha vilda drömmar just nu. En dröm, att få uppleva nästa sommar med egen trädgård, är ju på väg att gå i uppfyllelse!

Realistiskt mål: Jag får nog upprepa målet från 2012 här, att ha balans i livet. Förhoppningsvis kan jag få bättre balans genom att jobba hemifrån en dag per vecka. Att bygga hinder för att kunna träna hemma underlättar ju också. Att njuta av livet i hus och med trädgård är mitt primära mål! Och att skaffa en valp 🙂

Troll

Drömmål: Att vara så pigg att vi kanske kan starta något lopp i sommar!

Realistiskt mål: Att hålla Trollis i form så att han kan fortsätta hänga med och träna på låg höjd och valla kortare stunder! Att hålla hans aktivitetsnivå på en lagom nivå så att han behåller sin form och mår bra!

Monster

Drömmål: Att börja konkurrera i klass 3 när vi klättrat dit! Att kraftigt öka vår procent nollade lopp! Att starta IK1 i vallning framåt hösten!

Realistiskt mål: Att ta oss upp till klass 3. Att öka antalet nollade lopp ordentligt! Minst fördubbla dem! Att få till våra svängar och att bli ett bättre team på banan. Att valla och träna inför IK1!

Publicerat på 30 december 2012, i Mål. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Måste också skriva ner mina mål. Blir så sugen när jag läser dina. Vi kommer ju ha ungefär samma – förändringens år! Spännande med hus och vad är det jag läser – valp? Kul!

    Gilla

    • Ja det blir spännande år för oss båda! Vi får se om det blir valp i höst eller kanske hinner det bli 2014? Det vet jag inte, men en liten val nästa vinter har jag tänkt mig 🙂

      Gilla

%d bloggare gillar detta: