Utvärdering av målen 2012

Nu såhär i slutet av året är det dags att utvärdera de mål som jag satte upp inför 2012!

Hedvig

Drömmål: Oj, jag inser nu att jag liksom uppfyllt de drömmål som jag satt upp för mig! Vad göra nu liksom? Men träna MÅSTE jag börja med igen och hålla i det hela året  och åren framöver får vara drömmålet! Gå ner de här gräsliga kilona som har hoppat på mig under hösten plus några till! Gå på massor av kurser och bli en fenomenal handler 😛

Realistiskt mål: Sätta igång med träning och HÅLLA IGÅNG DEN! Gå på en agilitykurser, fortsätta att bli snabbare och mer offensiv. Vara en bra arbetare och hålla ihop både mitt tränande och tävlande och samtidigt ha tid för min älskling. Att ha balans i livet.

Hur gick det: Jag gick ner ett par av de gräsliga kilona! Sen kanske jag har gått upp något igen, men jag väger mindre än vad jag gjorde förra vintern 🙂 Träna har jag hållit igång lite mer kontinuerligt, fast sen snön kom har det varit dåligt med det. Tre kurser har jag gått, för Annica Aller, Jenny Damm och Stina Mattson! Det sista realistiska målet är nog svårast. Att ha balans är SVÅRT och jag kan inte säga att jag har lyckats så mycket som jag skulle vilja där. Att hinna allt jag vill är väldigt svårt! Något som iaf går åt rätt håll här är att jag fått beviljat att jobba hemifrån en dag per vecka även om det just inte påverkar 2012..

Troll

Agility

Drömmål: Det ultimata vore ju en championatstitel såklart :D

Realistiskt mål: Sätta fler nollor, kvala till SM 2013. Ta CERT 😀

Vallning

Vallmålen hänger på att vi får tillgång till får och det blir samma mål som förra året.

Drömmål: Starta IK2 med bra poäng.

Realistiskt mål: Starta IK1 med 1a pris! Jobba med fråndrivning och visselsignaler.

Hur gick det: Nja, det sket sig fullständigt med Trolls mål. Han fick bli pensionär i våras och lever det goda livet! Träna på låg höjd, valla lite när tillfälle erbjuds och hänga med på långa promenader! Troll har mått riktigt bra efter vårens trassel med hälsan och det känns som att vi ligger på en bra nivå nu! Lite extra krydda blev deltagandet i HUs KM som ledde till titeln Klubbmästare och till vinsten i hoppklassen i Östgötamästerskapets seniorklass!

Monster

Agility

Drömmål: Komma upp i klass 3 och bara blir ett lysande ekipage 😀

Realistiskt mål: Köra ihop oss ännu mer, bli ett team och nolla lopp. Ta oss upp i klass 2 och sen 3 och bara ha riktigt riktigt roligt ihop 😀

Vallning

Vallmålen hänger på att vi får tillgång till får och det blir samma mål som förra året.

Drömmål: Starta IK2.

Realistiskt mål: Starta IK1, ta 1a pris. Jobba med fråndrivning och tempo, lära in visselsignaler.

Hur gick det: I agilityn nådde vi upp till det realistiska målen att komma upp i klass 2 på heltid! Vi är ett mycket bättre team även om loppen är ömsom vin ömson vatten. Monster är grymt rolig att köra och vi har riktigt roligt ihop på planen! När det gäller vallningen har vi tyvärr inte haft tillgång på får så vi har bara vallat några enstaka gånger.

Publicerat på 30 december 2012, i Mål. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Utvärdering av målen 2012.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: