Årets första

Det är mycket som är årets första nu. Årets första pizza på Riva till exempel, och årets första bok utläst med ett glas rött i ena handen. Och årets första långpromenad med årets första kopp med psycho lemon i soffan. Och förstås, årets första blogginlägg 🙂

Man kan säga att vi vilar, hela flocken. Pascal är uttråkad, hundarna börjar fundera på om de aldrig ska få göra nåt annat är att gå långa promenader och jag njuter och känner mig väldigt avslappnad. Jag har varit på bio också, dels på Hobbit, som började lite långsamt men som tog sig sen. Fantastiska effekter och den första film som jag verkligen tycker man ska se i 3D. Anna och jag såg Berättelsen om Pi häromdagen och den var också bra, fast förstås helt annorlunda från Hobbit. Pi handlar om tro och om att vara helt otroligt bra på att göra det bästa av situationen. Se den, men ännu hellre, läs den!

Fyra dagar kvar av semestern, tretton dagar innan tillträdesdagen till huset, trettioåtta dagar innan vi flyttar. Och dessförinnan, kanske en flytt i Jönkan också?

Der är nog bäst jag vilar lite till 😉

Publicerat på 02 januari 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Årets första.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: