Troll badar och är lycklig

Idag satte jag igång simträningen för pojkarna. Jag har hyfsat många gånger kvar på mitt sim-kort så att vi kan köra lite fysträning i poolen innan säsongen börjar. Vi ska vila från agilityn någon vecka till, men killarna har fortfarande fin fysik efter många långa promenader där de får springa lösa i naturen!

Troll älskar att simma och han blev lätt skogstokig när han insåg vart vi var på väg. Snurrar och gnäller och far runt. Lätt jobbig, men samtidigt är det kul att han tycker så mycket om det 🙂

20130104-164220.jpg

Monster var inte lika imponerad och han har inte så bra uthållighet i poolen eftersom han blir lite stressad, men efter en paus klev han ändå ner i poolen själv. Tror det är nyttigt att simma ändå och han tycker att det är kul när han väl kommer ner i vattnet! Vi jobbar på och förhoppningsvis lär han sig uppskatta poolen lika mycket som vatten utomhus 🙂

Publicerat på 04 januari 2013, i Simma. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag tycker det är roligt att de gillar att simma! Mina simmar ju inte frivilligt!

    Gilla

  2. Åh till nästa säsong skulle jag verkligen vilja ta mig råd att simma med mina! Om Pesto kan lära sig att i alla fall inte hata det vore det ju guld!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: