Sista semesterdagen

Jag har verkligen varvat ner under den här semestern. 2,5 vecka av mestadels full avslappning. Det behövdes! Det har varit underbart att bara vara hemma, att gå långa promenader, kolla på serier, ligga i soffan, läsa böcker och gosa med hundarna. Men imorgon bär det iväg till Jönkan igen, tillbaka till allvaret.

Idag tog vi en lång promenad med Ida och Anna, åkte till pappa för att fira min lillebror Axels födelsedag, nu har jag redovisat agilitykassan och snart ska vi äta. Sen ska det packas och hundarna ska ut innan jag ska inta sängen, senast kl 22. Tror ni att jag lyckas?

Jag hoppas att jag, med hjälp av den där ”jobba-hemifrån-dagen” ska kunna bevara en bättre balans i livet än vad jag har haft i höst. Det vore trevligt att ha mer energi kvar på helgerna! Nu när jag varit ledig är det en vidunderlig känsla att vara pigg hela dagarna, att ha energi och dessutom att vara glad! All irritation och stress försvann ur kroppen på mig 🙂

Nu ska jag ta tag i det där packandet! Vi syns igen när vardagen har börjat!

Publicerat på 06 januari 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Härligt att verkligen känna att du hunnit ladda batterierna ordentligt! Att jobba hemma en dag tror jag kan passa dig riktigt bra, livet borde ju inte bli riktigt lika hetsigt då iaf 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: