Det lönar sig att betala i tid

Det där lägenhetsbytet jag hoppades på sket sig på grund av att killen i fråga inte hade betalat sina hyror tid. Hade han fått iväg hyran i tid hade nog bytet gått smärtfritt, nu blev det nit.. Nu är jag alltså lite desperat på jakt efter en lägenhet -igen! Det är inte helt lätt, ettorna här i huset kostar för mycket för att jag ska direkt tjäna på det samtidigt som att personen som ska ta över min lägenhet får en markant ökning av sin hyra om jag ska byta med någon som har en billig lägenhet någon annanstans.

Kanske kan jag hyra in mig i ett hus ovanför Stadsparken men då blir det för långt för att cykla. Eller kanske inte för långt egentligen men uppförsbackarna är milt uttryckt groteska och det finns inte en chans att jag hinner cykla hem på lunchen. Bilen är ett måste då men det kan det kanske vara värt? Ja nu ser det ju iaf ut som att jag inte måste flytta i januari, på gott och ont.

Fördelen är att jag hinner vara med på ridhusträningarna istället för att städa och flytta, nackdelen att det blir minst en dyr hyra till. Men, det löser sig nog till slut, det med 🙂

Publicerat på 07 januari 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Tur att jag har autogiro 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: