Letandet fortsätter och vilan är snart slut!

Det där med lägenhet är inte så lätt här i Jönkan. Jag var och kollade på en lägenhet i ett vanligt hus igår. Den låg i sutterängsdelen på huset, utsikten var fantastisk och den är billig. Men det är för långt för att cykla hem vilket innebär att jag måste ta bilen fram och tillbaka och att hitta parkering vid jobbet är riktigt riktigt svårt! Jag är tveksam till att jag vill ha den stressen, särskilt om jag har möten att passa så att det inte går att flexa. Utöver det var det begränsad tillgång till tvättmaskin, vilket ju kan bli ett problem med tanke på att vi ska bygga om tvättstuga och badrum i huset.. Så nu lutar det åt att ta en billigare men inte jättebillig lägenhet i närheten, då sparar jag en del pengar men kan cykla till jobbet och tvätta utan att släpa all tvätt hem eller till pappa.. Om nu inte killen som slarvat med hyran lyckas övertala min hyresvärd att han går att lita på ändå.. To be continued..

På söndag avslutar vi på riktigt vintervilan, då startar nämligen vinterträningen igen! Idag värmde vi upp med balansbrädan här hemma. Monster är fenomenal på brädan, jag önskar att han var lika bra på att fokusera framåt på balansen! Båda hundarna var överlyckliga och hur taggade som helst, exakt den attityden jag vill att de ska ha efter vilan 🙂 Det finns en viss överhängande risk för att de är lite lätt överladdade på söndag 🙂

20130109-212909.jpg

Publicerat på 09 januari 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Letandet fortsätter och vilan är snart slut!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: