En händelserik helg

Än är helgen inte slut men vi har ändå hunnit med en massa saker. Igår simmade hundarna mitt på dagen, sen en promenad med Johanna och Meija och till sist middag hos Lydia och Jessica! Mycket trevligt, det ska bli så roligt att bo grannar sen 🙂 Hos Lydia och Jessica bor det en kanin som heter Emil! Man kan helt klart konstatera att Emil var en hit sett från Monsters sida och förslaget att vi ska skaffa en egen kanin får iaf en röst i vår flock.

20130113-125016.jpg

20130113-125127.jpg

Snart väntar årets första agilityträning efter vår vila, men nu på förmiddagen har jag faktiskt åkt längdskidor! Hundarna följde förstås med men fick springa bredvid utan att dra, idag var det matte som fick träna! Det var riktigt roligt även om bristen på snö var rätt påtaglig emellanåt. Det fanns inte så gott om spår heller, en del fick jag spåra själv och allra bäst åkning var det på fågelsjön vid stora Tinnerö-parkeringen! Jag fick iaf ihop nästan 40 minuters åkning i varierande tempo och kinderna blev riktigt röda 🙂

20130113-125902.jpg

Publicerat på 13 januari 2013, i Hedvigs träning, Simma. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Härligt!

  Gilla

 2. Haha, Emil ser verkligen enorm ut och Lyra får nog jobba lite på sitt fokus. 😉

  Gilla

 3. Det låter härligt med skidåkning! Jag åkte förra året med hundarna bredvid.Men Benny tröttnade efter ett varv runt . på andra varvet stannade han vid bilen!
  Kram/ Bitte

  Gilla

 4. Han var ju jättesöt Emil! Jag förstår Monster!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: