Plötsligt händer det!

Igår höll jag en låg profil gentemot Willhem men idag ringde jag huvudkontoret i Göteborg! Jag ringde mest för att kolla vad de hade för policy angående hundar och höll av den anledningen en lite nedtonad framtoning. Jag ville mest ha mer information. Killen jag pratade med lät rätt frågande och hade aldrig fått frågan om att husdjur inte skulle vara tillåtna hos dem innan. Han ville absolut kontakta kontoret i Jönköping. Sen skulle han ringa tillbaka sa han.

Telefonen ringde inte på hela dagen men framåt kvällen ringde Jönköpingskontoret! Döm om min förvåning när de sa att byter var beviljat och att vi kan fixa med kontrakten till den 1/3! De nämnde att jag varit i kontakt med huvudkontoret och när jag lite senare pratade med tjejen jag vill byta med sa hon att vår hyresvärd sagt att chefen ringt och att bytet därför nu var beviljat 😀 Tänk vad man kan åstadkomma med ett telefonsamtal till rätt person!

Nu är jag himla glad och lättad! Lägenheten är inte extremt billig på något sätt, men det skiljer ändå en del så min ekonomi kommer att bli klart bättre! Dessutom så är den fräsch och fin 🙂 Det känns jättebra detta! Enda smolket i bägaren är väl att jag nu är typ svartlistad hos Jönköpingskontoret, men det får jag väl helt enkelt leva med 😉

Publicerat på 17 januari 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Härligt att det löste sig! 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: