Glömde ju..

.. nämna att vi ju tränade igår! De två senaste passen har känts så bra att de måste nämnas 🙂 Jag har känt mig som en gasell, som om jag kan springa hur snabbt och länge som helst, samtidigt som Monster har gått så fint, så fint, sugit på hinder så att jag bara har kunnat ta emot honom på rätt ställe! Grymma hund! Att kf kanske snarare är running än 2+2 är förlåtet med den säkerhet han tog slalom trots att jag sprang långt förbi! Sen finns det fortfarande mycket vi behöver träna på när det gäller svängkommandon och rivningar vid tajta svängar (t ex pushar) men åh vad fint han kan gå!

Härliga hund!

Publicerat på 21 januari 2013, i Agility, Monster. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Ja för satan! Du är ju utnämnd till Kacklet i Grönsakslandets bästa sprinter!

    Gilla

  2. Yey vad kul!! Ska bli kul att se er tävla på lördag!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: