Saker som reder upp sig

Jag är i Jönkan igen, tillbaka i en rätt stressig period på jobbet. Det är kul samtidigt som det är svårt att hinna allt. Då är det skönt att en del saker börjar ordna upp sig på andra områden!

Klubbens hemsida till exempel, med fenomenal hjälp av Linnea så ligger bloggen nu uppe på webhotellet! Nu ska den pekas om så att den rätta adressen leder dit också, sen är det saker kvar att redigera, kalendrar och widgets, men det ska jag nog kunna fixa till i helgen!

Sen är det ju väldigt skönt att boendet har ordnat sig, jag tror att min puls har sjunkit med 10 slag per minut i genomsnitt nu när jag slipper oroa mig över det! Det kunde vara billigare hyra på min nya etta, men den är billigare än den jag har och den är faktiskt riktigt trevlig. Det ska bli mysigt att bo där faktiskt, den här lägenheten är nästan ödslig att bo i själv.

Vi började flytta till huset igår, vår plastgran av silverglitter (jag vet, visst låter det vackert 😉 ) och en låda med elljusstakar och tomtar fick flytta in på ett kattvind! Nu är det på riktigt! Jag till och med skottade vår trappa med snöskyffeln vi fick i julklapp av syrran. Det ni! 😀

Det som saknas nu är en bil till Pascal. Det ska vara en liten bil som är snygg, billig i drift men rolig att köra. Och ja, vi måste hitta den inom tre veckor. Men det borde väl gå lätt, eller?

Helgens bottennapp var att min dator kraschade i fredags kväll. Nu går den inte alls att starta, eller den låter och lamporna lyser men skärmen är svart. Vi kopplade upp den på Pascals skärm men den ville inte då heller. Det enda som funkade var felsäkert läge, men det gjorde ju iaf att jag kunde rädda foto och dokument.. Nu har jag då jobbdatorn och telefonen att leka med som tur är, men i längden kanske jag måste skaffa mig nåt eget?

En bild på ett Monster som älskar snö får avsluta detta inlägg! Han ligger ofta på rygg i snön och kikar sen fram med busig blick under svart päls pudrad med snöflingor 🙂 Bushund!

20130121-211706.jpg

Publicerat på 21 januari 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Ååå spännande! Skotta trappan är ju nästan som att vara inflyttad! 😉

    Gilla

  2. Det är så häftigt att det snart är dags! Det har gått väldigt fort egentligen, känns det iaf som när man stått bredvid och hört om husplanerna, och nu är ni liksom där på riktigt! Superkul 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: