Vilken vecka!

Det har inte varit nådigt med tempot den här veckan. Möten i ett, när ska man hinna jobba på riktigt egentligen? Men samtidigt är det roligt att jobba med saker som händer nu och som kommer att hända! Till exempel sitter jag med i flera workshops som tar fram de nya miljöersättningarna för nästa landsbygdsprogram! Vilka regler ska vi ha, vad är målen med insatsen och hur får man det kontrollerbart? För att inte tala om att det ska vara lätt att göra rätt! Verkligheten är ju att stöden betyder väldigt mycket för dagens lantbrukare och vi vill göra det bättre. Det blir många diskussioner och jag lovar, det är inte lätt att försöka tänka på allt, miljönyttan samtidigt som enkelhet och lantbrukarens bästa. Men vi gör ju såklart vårt bästa för att det ska bli så bra som möjligt!

Utöver detta har jag jobbar med Linköpings BKs nya hemsida! Den sjösattes igår kväll och ligger nu på sin plats på http://www.sbklinkoping.com Det saknas fortfarande bilder och lite smått och gott men i det stora hela är den färdig! Skönt att få det gjort och färdigt 🙂

Imorgon ska vi fortsätta med projekt hus. Det innebär först och främst att kolla på bilar åt Pascal! Vi har ett par att kika på imorgon och jag hoppas vi får napp. Vore skönt att veta att P tar sig till jobbet även när vi har flyttat 😉

Publicerat på 25 januari 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vilken vecka!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: