Det bidde en…. Polo!

Vi åkte hemifrån vid 11 för att kolla på en Toyota Yaris och kom hem vid 15 med en Wolksvagen Polo. Hur gick det till kan man tänka? Lite tidspress spelade in (vi var i princip tvungna att köpa en bil senast nästa helg), och det faktum att även om väldigt små bilar som Yaris och Renaut Clio är billiga i drift och omkostnader så känns det som att att åka moppe med en låda på huvudet.. Polon är liten men känns lite mer som en riktig bil! Pascal är nöjd också och det är ju såklart viktigt att han gillar bilen eftersom det är han som kommer köra den mest. Vi hoppas att Röde Polo kommer trivas hos oss!

20130126-193620.jpg

Publicerat på 26 januari 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. haha! Min mamma hade en toyota yaris förut och det var en rätt bra beskrivning 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: