En försmak

Vi packade båda bilarna och åkte ut till huset idag, mer än halva förrådet är där ute nu! Nästa helg försvinner förhoppningsvis resten, då måste vi packa på allvar också.

Vi njöt av lyxen att ha ett dubbelgarage också, P skulle byta en lampa på Polon och jag städade min, i ljus och inomhus! Vilken lyx alltså! Och mina hundgrejer, tält och allt sånt, kommer få en egen plats så att det är lätt åtkomligt både från garaget och uppfarten. Längtar!

Måste skriva nån rad om foder igen, i höstas såg ju Troll helt förskräcklig ut. Nu har han fått en helt ny päls och den är helt fantastisk! Han har aldrig varit så fin innan! Tjock, lockig och blank. Dessutom kan man nästa lugga honom utan att ett enda hårstrå följer med! Jag kan bara säga att Robur är ett riktigt bra foder, såhär fin har Troll aldrig sett ut! Dessutom äter han bra, är fin i magen och fiser nästan aldrig. It’s a keeper!

Publicerat på 27 januari 2013, i Hundfoder, Husprojektet. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Vad skönt att du hittat ett foder som passar. Dingo fes förskräckligt av Robur, skumt att det är så olika.
  Hoppas att tejpen var till någon nytta. 🙂

  Gilla

  • Troll fes när jag började ge Robur första gången, då Performance. Nu får han Maintenance och det går kanon. Men visst är det märkligt att foder funkar så olika på olika hundar.

   Tejpen funkade tyvärr inte för P hade petat iväg skruven. Den fick vara kvar, får se om han får ut den idag!

   Gilla

%d bloggare gillar detta: