Fredag med distansjobb och agility

Jag åkte hem i torsdags och jobbade hemifrån igår. Det är galet skönt att jobba hemifrån, det känns som att helgen blir en dag längre samtidigt som jag för riktigt mycket gjort! Nackdelen är alla frestande förslag jag får som jag måste tacka nej till. Igår frågade först Johanna om jag ville ta en promenad i det vackra vädret, sen hörde min moster från Uppsala av sig och berättade att hon var i Linköping. Strax efter frågade Linnea om jag ville hänga med på loppis och det ville jag såklart! Men jag fick ju säga nej till det också.. Jag åkte iaf ut till Ikano och åt lunch med min moster och det var riktigt mysigt! Sen åkte jag och hundarna ut till huset eftersom det skulle komma en kille och installera bredband. Killen dök inte upp (vad är det för fel på folk? Andra dagen i rad jag väntar på någon som aldrig dyker upp??!) utan jag tog en promenad med hundarna i det fantastiska solskenet och åkte hem. Jobbade intensivt i några timmar samtidigt som jag nobbade ytterligare ett promenaderbjudande i Tinnerö med Anna…

Jag har det inte lätt med alla dessa trevliga erbjudanden som ni förstår! När vädret är strålande så vill man ju bara ut! Men jag var duktig och jobbade på istället 😉

Eftersom hundarna var rätt uttråkade efter den här dagen och de ansåg att de var riktigt illa behandlade som inte ens fått en ordentligt lång lunchpromenad hängde jag med till Valla ridhus sent på kvällen istället! Vi byggde en hoppklass 1 och körde ett par varv. Monster gick riktigt bra och Troll med! Troll nollade sin bana utan slalom på small-höjd och var alldeles lycklig och Monster hade första varvet någon rivning och en fulsnurr. Nästa varv blev det lite mer strul på något ställe, men överlag gick han riktigt bra! Jag springer och han springer och det känns som att vi börjar kunna det här 🙂

Det var så himla roligt! Jag saknar verkligen att kunna åka iväg och träna på kvällarna efter jobbat nu! Kom våren, kom fort med långa ljusa kvällar och torra gräsplaner! Och sandbanor också såklart, oj vad jag ska bygga hinder längre fram 😀

Publicerat på 02 februari 2013, i Agility, Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Ja, vår vore underbart! Träningen igår var guld för mitt humör! Ibland behöver man springa lite agility för att piggna till 🙂 Bättre än kaffe!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: