Bra hundhelg

Måndagar brukar vara vår vilodag, efter en aktiv helg vill matten bara ligga i soffan under en filt med en kopp te. Hundarna vill ibland mer men idag verkar de riktigt nöjda med 1,5 timmes promenad i Stadsparken. Vi hade en aktiv helg med agilityträning i fredags kväll, simning lördag kväll och agility igår!

Agilityn i fredags kändes fin, det var en hoppklass 1-bana med raka linjer. Gårdagens bana var en agilityklass 2-bana av Mia Laamanen, ett annorlunda stuk än fredagens bana med långa linjer över hinder i vinkel. Monster har inte helt lätt för dessa hinder i vinkel och vänder lätt upp, men många saker gick riktigt bra! Jag kände mig snabb, Monster gjorde perfekta kf och jag kunde styra honom mot rätt tunnelingång trots att han var på väg in i den närmsta, ett stort steg för Monster! Troll sprang runt på smallhöjd och var helt lycklig. Han nollade sånär som på slalomingången och var så duktig så 🙂 Hans stelhet verkar ha gått över för den här gången så han får fortsätta träna på låg höjd.

Vi simmade ju också till Trolla stora lycka. Han upptäckte vart vi var på väg i god tid och berättade ljudligt för alla vi mötte vart han skulle. Typ. Väl i vattnet simmade Troll som en fisk i en hel kvart (med två pauser). Han är för härlig, älskar verkligen vattnet!

20130204-213724.jpg

Monster är ju inte särskilt imponerad av poolen men ställde iaf upp på 10 minuters sim med en paus. Sen gled han på rygg hela vägen hem. Man måste rulla sig när man har badat, faktiskt. Och när man har täcke också 🙂

20130204-214120.jpg

Publicerat på 04 februari 2013, i Agility, Monster, Simma, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Bra hundhelg.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: