Snart bär det av!

20130209-091044.jpg

Idag, vid halv elva kommer pappa med släp och en halvtimme senare kommer en hög med vänner för att hjälpa oss att flytta! Det ska bli så roligt att bo i hus! Jag bara längtar och nu är vi nästan där 😀

Troll har flyttar med mig många gånger med det här är första gången som han flyttar till ett eget hus! Förutom vår flytt om tre veckor i Jönkan så har vi inte planerat att flytta mer nu. Jag är nog tvungen att tänka efter:
1 adress i Norrköping 2001
3 adresser i Uppsala 2003-2004
7 adresser i Linköping 2004-2013
1 adress i Kolmården 2009
1 längre vistelse på vandrarhem i Krokek våren 2010
1 (snart 2) adresser i Jönköping 2011-2013
Och där emellan har jag rest ett år utomlands och bott hos pappa i kortare perioder vid ett par tillfällen. Troll har alltså bott på totalt 12 ställen plus ett vandrarhem sen han kom till mig 2004! Sen Monster kom har vi varit lite mer bofasta, han har bara bott på totalt 4 adresser, plus vandrarhemmet då..

Men nu ska vi bo i vårt hus länge är tanken! Det känns både roligt och skrämmande! Att köpa ett så stort hus som vi har gjort – det är ju liksom sånt vuxna människor gör 😉

Publicerat på 09 februari 2013, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Läste att allt gått bra utom en litet missöde med en bil. Skönt! 😀 Tänk vad underbart det kommer att vara så snart ni kommit i ordning! Är väldigt avundsjuk på att ni redan har stall och hage. Det är ju liksom bara för fåren att flytta in! 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: